2011. május 26., csütörtök

Farkas -Jack Nicholson,Michelle Pfeiffer Bontatlan - Jelenlegi ára: 2 999 Ft

Tartalom: eredeti dvd film bontatlanul 
Magyar Felirattal
Will Randall egy könyvkiadó - egykor sikeres - szerkesztője. Üzleti útjáról hazafelé véletlenül elüt egy farkast. Amikor kiszáll, hogy megnézze az - általa halottnak hitt - állatot, a fenevad váratlanul a férfi kezébe harap.
Bár a sérülés nem tűnik komolynak, Randall attól fél, hogy veszett állattal volt dolga. Közérzete ugyanis megváltozik, ám ahelyett, hogy a levertség, a betegség jelei mutatkoznának rajta, úgy érzi teljesen megfiatalodott: érzékszervei élesebbé válnak, ereje megsokszorozódik, éjszakánként pedig különös vonzás keríti hatalmába. Amikor feljön az égre a telihold, Randall portyára indul a világ egyik legnagyobb város-vadonjában, New Yorkban, hogy kövesse a vér hívó szavát.
Hatalmas ereje ellenére is a biztos pusztulás várna rá, hiszen a várost rettegésben tartó fenevad után valódi hajtóvadászat indul, de rátalál egy gyönyörű asszonyra, aki a riasztó jelek dacára is vállalja szerelmét a "Farkassal". Randall-nek ez a szenvedély ad erőt ahhoz, hogy szembe szálljon üldözőivel...
Egy film, amit Jack Nicholsonra írtak. Ő az egyetlen színész a világon, aki minimális maszkmesteri beavatkozással is képes farkassá változni!
Import kiadás



Jelenlegi ára: 2 999 Ft

Az aukció vége: 2011-05-28 10:28
. Farkas -Jack Nicholson,Michelle Pfeiffer Bontatlan - Jelenlegi ára: 2 999 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése